Foglalás menete

Felületünk lehetőséget biztosít a magánorvosi rendelésekben időpontot foglalni. Találja meg azt az orvost, aki leghamarabb tudja Önt fogadni!
Amennyiben tudja, hogy milyen egészségügyi terület orvosát szeretné felkeresni, akkor azt a “Válasszon szakterületet, keresse meg orvosát” szlogen alatt bal oldalon a legördülő listából tudja kiválasztani.
Az első néhány terület a leginkább keresettek, majd abc sorrendben találja az összes olyan területet, melyben orvosok állnak rendelkezésére.
Most még csak Budapesti kerületek alapján tud választani vizsgálati helyszínt a jobb oldali legördülő listából. Az orvosok folyamatos regisztrációjával újabb és újabb településeken érhet el szolgáltatásokat.
A “Keresés” gombra kattintva egy új oldalra érkezik.
Itt bal oldalon találja újra a kiválasztott Szakterületet és Helyszínt. Ha változtatni kíván bármelyiken, azt a legördülő listából megteheti. A változtatás után a “Keresés” gombbal tudja ezt indítani.
Keresési lehetőséget biztosítunk, ha tudja az orvos nevét, akihez szeretne menni vagy ha már bizalma van konkrét intézményhez, akkor ennek megadásával is eljuthat az ott dolgozó orvosokhoz a beírás után a “Szűrés” gombra kattintva
Jobb oldalon egy térképet lát, ahol piros színű tűket lát leesni, melyek az alul felsorolt orvosokat jelzik.
Az összes orvos az Ön által meghatározott Szakterület orvosa.
Ha tudja, hogy az adott Szakterületen belül Önnek milyen Szolgáltatásra van szüksége, akkor a bal oldali kék sáv alsó részében ezt ki tudja jelölni, majd a “Szűrés” gombra kattintva az orvosok listájából csak az Ön számára kiemelt Szolgáltatást nyújtók jelennek csak meg.
Az így kapott orvos listában legfelül találja azt, aki a mostani időponthoz képest a leghamarabb tudja Önt fogadni!
Fent középen találja a foglalási szempontokat.
Lehetősége van a saját helyszíne megadása után (ez lehet a mostani helyszíne, vagy a lakása) távolság alapján sorba rendezni az orvosokat, a “Legközelebb rendel” gombra kattintva.
Itt is legfelül az fog szerepelni, aki a legközelebb van az Ön által megadott címhez.
Fontos lehet az Ön számára, hogy korábbi betegek milyen értékelést adtak az orvosokra, klinikákra. Ennek összesített értékelése alapján is sorba rendezheti a felkínált orvosokat a “Vélemények szerint” gombra kattintva.
Ha kíváncsi arra, hogy mely orvosnál kell a legalacsonyabb "Szakorvosi rendelési" díjat fizetni, akkor az "Ár szerint" gombra kattintva új sorrendet kaphat.
FONTOS! Az Ön vizsgálata nem biztos, hogy az első "Szakorvosi rendelés". Ha más kezelés, beavatkozás miatt keresi fel orvosát, ott más díjat is számolhatnak fel Önnek. Sajnos minden orvos, minden speciális Szolgáltatását külön-külön nem áll módunkban feltüntetni.
Az Ön által kiválasztott orvos kiválasztott időpontjára kattintva egy a foglalás megerősítő ablak jelenik meg, ahol láthatja az orvos nevét, az időpontot és, ha kívánja választhat még "Szolgáltatást is a "Foglalás véglegesítése" gombra kattintás előtt.
A véglegesítésre kattintva kell megadja azt a nevet, ahogy Önt szólíthatjuk, illetve telefonszámát.
Ez utóbbi kimondottan fontos, mert ha az orvos nem tudná Önt fogadni az adott időpontban, akkor így a kapcsolatot felvéve más időpontot tudnak megbeszélni.