Rólunk

A célunk, hogy oldalunkon keresztül mihamarabb jusson el a kiválasztott orvosához alacsonyabb szakorvosi vizsgálati áron, mint amennyit egyébként fizetne!

Társaságunk azzal a céllal jött létre, hogy mindenkor a leggyorsabb orvos elérést biztosítsuk a rászorulóknak.

Azt tapasztaltuk, hogy a meglévő lehetőségek nem helyezik előtérbe a betegek igényeit. Mi ennek szellemében építettük fel oldalunkat. Ezért társaságunk tagjai az egészségügyben, az informatikában, a marketingben és az értékesítésben járatosként azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy egy olyan online időpont foglalási rendszert hozzunk létre a Felhasználó - beteg - számára a magán egészségügyi szolgáltatók felé, amely a mai igényeknek, elvárásoknak a jelenlegi lehetőségeknél szélesebb körben felel meg.

A felhasználók igényét messzemenően csak akkor lehet jól kiszolgálni, ha az egészségügyi szolgáltatók szempontjait is szem előtt tartjuk. E két irányú kiszolgálás ma egyedülálló.

Mivel tudjuk, hogy az igények, az élethelyzetek változhatnak, ezért a mi munkánk sem ért véget, folyamatosan a visszajelzéseket messzemenően szem előtt tartva kívánjuk nap mint nap javítani szolgáltatásunkat.

Csapatunk

Dr. Apró Andrea
Igazgató
Kovács Péter
Ügyvezető igazgató
Szalóczi Imre
Értékesítés